MONKEY COFFEE
Eigen merk,
Vers gebrand,
Unieke smaak.

Fairtrade_logo

Om onze formule een nog uniekere smaak mee te geven hebben wij een eigen merk koffie laten samenstellen bij een koffiebranderij in Nederland. Wij bieden deze koffie aan in onze vestigingen te Tilburg, Den Bosch en Maastricht maar wij zullen onze ongemalen vers gebrande koffiebonen ook aanbieden voor de echte Monkey Coffee liefhebbers die thuis nog een bakje willen zetten.

Wij hebben gekozen voor Fair Trade koffiebonen waardoor wij ook ons steentje bijdragen aan de eerlijke behandeling van de koffieboeren. Wij zullen dit kort toelichten zodat het niet alleen een keurmerk is die iedereen wel ergens van kent, maar dat men ook weet wat het keurmerk inhoudt.

Het Fair Trade keurmerk garandeert dat koffie en thee is ingekocht volgens bepaalde handelsvoorwaarden zoals een minimumprijs, rechtstreekse inkoop, voorfinanciering en langdurige handelsrelaties met de kleine koffieboeren. Het doel van de Stichting Fair Trade is de boeren coöperaties, onder goede handelsvoorwaarde, direct toegang te bieden tot de consumenten markt. Bij Fair Trade wordt de boeren wel een prijsgarantie gegeven, waardoor kleine boeren en hun families in staat zijn zelf te werken aan een betere toekomst.

“De beste koffie, alleen voor de allerbeste.”

– Monkey Coffee

VESTIGINGEN

Den Bosch

CONTACTEER

Maastricht

CONTACTEER

NS Eindhoven

CONTACTEER

NS Tilburg

CONTACTEER

Tilburg

CONTACTEER

PARTNERS

partnerlogo_emelinebocien
Volg ons ook op: