Nu wordt het echt herfst: vanaf volgende week de Pumpkin Spice Latte bij Monkey Coffee

By MonkeyCoffee

Posted in

” Nu wordt het echt herfst: vanaf volgende week de Pumpkin Spice Latte bij Monkey Coffee! “

De herfst is aangebroken, de tijd van kou, warme truien, dekentjes op de bank en pompoen is daar. In deze periode van het jaar hebben we allemaal behoefte aan warmte, gezelligheid en wat zeker niet mag ontbreken is een lekkere warme herfstkoffie. Daarom brengen wij deze herfst het drankje dat in Amerika menig hart sneller laat kloppen: Pumpkin Spice Latte, naar jou. Dit drankje brengt het herfstgevoel helemaal in je naar boven. Het drankje is heerlijk om jezelf mee op te warmen, bijvoorbeeld na een gure herfstwandeling of een dagje shoppen.

Wat maakt deze koffie speciaal?

Dankzij de smaken van kaneel, pompoen en kruidnagel voldoet de Latte volledig aan jouw behoefte deze herfst. Het is de combinatie van de bitterheid van de koffie, de zoete en zachte smaak van de pompoen en de kruidenmix die deze koffie zo speciaal maakt. De koffie wordt afgetopt met slagroom, kaneelpoeder en karamelsaus voor de extra lekkere smaak. Voor ons is deze koffie onmisbaar tijdens het koude herfstweer.

Goed nieuws voor de donutliefhebber

Voor de echte donutliefhebbers onder ons, is het voor een kleine meerprijs ook mogelijk om de koffie te bestellen in combinatie met de bijpassende kaneeldonut. Deze kaneeldonut wordt bovenop de Pumpkin Spice Latte geplaatst. Na een slokje van de koffie, zorgt de kaneeldonut voor een totale smaakexplosie in de mond. Waardoor de donut ervoor zorgt dat jouw koffiebeleving nog unieker wordt.

Waar haal ik de Pumpkin Spice Latte?

Deze koffie is vanaf nu verkrijgbaar in onze vestingen in Tilburg, Den Bosch en Maatricht. Voor vragen over deze koffie, kan je altijd binnenlopen in een van onze winkels.

We hopen je snel te zien, zodat je deze koffie zeker niet mist.

(Deze koffie is alleen verkrijgbaar in de herfst)

Deel dit bericht

Volg ons ook op: